Business Coaching

Op professioneel gebied wordt de lat hoog gelegd. Er wordt meer en meer van je gevraagd en verwacht. Dat is een mooie uitdaging, zeker als je de energie die je erin stopt er ook weer uit krijgt.

Heb je business vragen zoals, hoe word ik de leidinggevende die ik wil zijn? Hoe bouw ik een sterk en gemotiveerd team? Hoe ga ik om met mijn manager? Hoe bereik ik mijn doelen in de organisatie? En hoe blijf ik authentiek in een veel vragende omgeving?

Of zit je in een situatie waarin je niet helder ziet wat de vervolgstap is? Ik bied je nieuw perspectief en structuur om naar de situatie te kijken, zodat jij effectief en efficiƫnt de volgende stap kan maken.

Team coaching

Wil je een team gerichte vraag neerleggen, dat kan ook zeer zeker. Denk aan veranderingsprocessen, hoe kunnen we het team meekrijgen tot implementatie? Hoe krijgen we dynamiek (terug) in het team? Welke systemen en patronen liggen er ten grondslag aan samenwerkingen? Hoe kunnen we gewenste resultaten behalen met het team? Op welke manier kunnen we optimaal leren van elkaar? Hoe kunnen een veiligere omgeving voor elkaar creeren?

Een op maat gemaakt programma die we samen vormgeven naar aanleidingen van specifieke wensen en behoeften.