Foto door Manon Klaver

Terugkijkend was er geen ontkomen aan dat ik mijn eigen coaching praktijk zou beginnen. Ik wil altijd het gesprek aangaan met mensen om te weten wat hen drijft. Iedereen heeft iets unieks wat gezien mag worden.

In een notendop verliep mijn loopbaan van commercieel, Douwe Egberts, naar de Verenigde Naties/ UNHCR, met daar midden in Stichting laluz. Daar werkte ik als directeur op het vlak waar professionals, NGO’s en het bedrijfsleven samenkomen en ontwikkelde o.a. Management Development Programma’s.  Altijd werkte ik er met dezelfde gedachte: Als iedereen handelt vanuit eigenwaarde en zijn eigen waarden, dan leveren we een mooie bijdrage aan de wereld.

Bij Stichting laluz zag ik hoe belangrijk het is om de verbinding te maken met dat wat jou intrinsiek motiveert om het beste uit jezelf en de omgeving te halen.

Groei en verandering ontstaan alleen als jij daarvoor open staat en de verantwoordelijkheid neemt. Het is zo simpel. Je moet er alleen wel iets voor doen en daarbij kan je soms wel wat hulp gebruiken. Iemand die structuur aanbrengt in je gedachten, die zonder oordeel je de spiegel voorhoudt en je helpt met een gezonde balans in je prive en op werk.

Met de nodige opleidingen en cursussen op zak en met een gezonde dosis nieuwsgierigheid, confrontatie, doelgerichtheid, gevoel en ook fun, hoop ik een bijdrage te mogen leveren aan de doelen die je wilt bereiken groot of klein.

 

Marije