Het nieuwe geven

Er is gelukkig veel te doen rondom Social Impact. De nodige social enterprises, start-ups, goede doelen die zich inzetten om goed te doen en zo een bijdrage leveren aan een betere wereld.

Door de groeiende aandacht bij specifieke onderwerpen; educatie, armoede, milieu, gezondheid, eerlijke producten, vraagt dit om verantwoordelijkheid nemen, aandacht en een andere aanpak. Ik weet en heb ervaren dat deze onderwerpen in de praktijk vanuit een enorme gedrevenheid en passie ingevuld worden bij deze organisaties.

Maar door de waan van de dag, blijven er regelmatig essentiële vraagstukken liggen waar vaak geen tijd voor gemaakt en of gevonden wordt. Terwijl deze van belang zijn voor de verdere groei en ontwikkeling van de organisatie.

Ik help jullie graag bij het oppakken van vragen als; hoe komen we naar een volgende fase, welke keuzes moeten we maken, hoe ziet onze ideale organisatie eruit, welke stappen moeten we nemen, hoe positioneren we de organisatie, of juist een sparringpartner voor zowel professionele, zakelijke als persoonlijke vragen.

Ik denk graag mee om het te versimpelen, om die impact te kunnen maken waar jullie voor staan!Dit kan in allerlei vormen; coachend, projectmatig, adviserend en of begeleidend.

Jullie kunnen altijd contact met mij opnemen.